Juist in deze periode oriënteren velen zich via diverse websites en particuliere aanbieders op de uitmuntende mogelijkheden in Turkije met betrekking tot onroerend goed. Ook als u aanbod heeft gekregen van professionele makelaarskantoren of Turkse aannemers is een juridische analyse toch vaak een waardevolle aanvulling volgens onze clientèle. Wij constatereren een behoefte aan veilig kopen in Turkije mét juridische zekerheid.

Als particulier of investeerder staat u er niet alleen voor. Koop veilig in Turkije met onze juridische snel analyse van uw koopovereenkomst onroerend goed.

Wat kunnen wij voor één vaste prijs van 699 EURO voor u doen?

Wji analyseren uw koopovereenkomst. Inbegrepen in de analyse van uw koopovereenkomst:

  • De analyse van uw voorlopige koopcontract.
  • Het verwoorden in heldere taal over eventuele gebreken in de overeenkomst.
  • Het opvragen van essentiële ondersteunende documentatie bij de verkoper.
  • Direct contact met uw eigen aanspreekpunt binnen ons kantoor.
  • De benodigde teksten van volmachten conform Turks recht met betrekking tot de aankoop inclusief duidelijke instructie.
  • Monitoren van de betaling van het onroerend goed.

Waarom Sepers c.s. inschakelen bij de aankoop van onroerend goed?

Sepers c.s. is gespecialiseerd in Turks recht. Vanaf 2001 hebben wij de seminars “Kopen in Turkije” op de Second Home Beurzen in Nederland en Turkije voor een periode van meer dan 10 jaar verzorgd. Met enige regelmaat wordt door professionele organisaties en groepen cliënten beroep gedaan op de expertise op dit vlak. Zowel vanuit het kantoor in Nederland als in Turkije informeren wij onze cliëntèle.

Wij begrijpen en spreken de Turkse taal 100 %.

Neem direct contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0181 41 61 77.


Share this page