Esmeralda Sepers Mert Himmetoglu 2019 investinturkey2020

Over de vraag wat u over ons in ieder geval moet weten, kunnen we kort zijn. Sepers c.s. is specialist  op het juridisch en zakelijk gebied tussen Nederland en Turkije.

Vanuit onze standplaats Brielle zijn wij een baken voor vragen met betrekking tot Turkije, zowel voor particulieren als bedrijven. Wij zijn u tot dienst voor zaken betreffende overeenkomsten, incasso’s, erfrecht, erkenning van echtscheidingsvonnissen, regels van internationaal privaatrecht en andere aspecten op het snijvlak Turkije-Nederland.

Bij Sepers c.s. vindt u een breed spectrum aan juridische kennis en ervaring. Wij hebben diepgaande kennis van en jarenlange ervaring met het Turkse recht. Mede door ons liaison-kantoor in Istanbul staan wij met één been in Nederland en met het andere been in Turkije.

Over de partners

Mert Himmetoğlu

Mert, geboren en getogen in Istanbul, begon in 1993 als vertaler bij advocatenkantoor Sepers. Binnen het kantoor is hij uitgegroeid tot een zeer ervaren en veelzijdig consulent. Hij was in de  bijna 30 jaren waarin hij voor het kantoor werkzaam was, altijd een zeer belangrijke schakel tussen de Nederlandse en Turkse activiteiten.

Mert adviseert en ondersteunt cliënten in hun vragen met betrekking tot Turkije en het Turkse recht, verstrekt direct opdrachten aan Turkse advocaten, juristen en/of accountants en verzorgt de opvolging van alle lopende zaken in Turkije.

Esmeralda Sepers

Esmeralda is Turkoloog met een gedegen juridische achtergrond (Universiteit Leiden en Erasmus Universiteit Rotterdam). In november 2020 voltooide zij de opleiding tot mediator. In 1995 startte zij haar eerste bedrijf  Pontes International, waarbij de dienstverlening aan het Nederlands Midden- en Kleinbedrijf dat investeert in Turkije centraal stond.

Vanaf 2001 bemiddelt en begeleidt zij via het bedrijf Esmare Turkey  in de aankoop en verkoop van onroerend goed in Turkije. Onder andere in opdracht van het advocatenkantoor Sepers vonden vele onderzoeken plaats en werd cliënten op adequate wijze een passende oplossing geboden op het gebied van onroerend goed, erfrecht en incasso.

Haar passie voor het begeleiden van het Midden- en Kleinbedrijf in Turkije vertaalt zij vanaf 2019 onder de naam 'Turkije Advies Sepers'.

Praktische oplossingen onder één dak

De hands-on mentaliteit zorgt voor concrete oplossingen bij juridische vraagstukken door veelal een combinatie van lokale aanwezigheid, kennis van de taal en de cultuur. Sinds begin november zijn Mert Himmetoğlu en Esmeralda Sepers een vennootschap onder firma aangegaan met de naam Sepers c.s..

Wij werken nauw samen met verschillende deskundigen en integere advocaten in Turkije. De partners binnen Sepers c.s. zijn op de hoogte van de laatste aanpassingen en veranderingen in de Turkse wetgeving. Aangezien wij zowel de Turkse als de Nederlandse taal in woord en geschrift uitstekend beheersen kunnen wij, overal waar nodig, probleemloos en effectief het woord voeren voeren voor onze cliënten.

Het delen van actuele kennis over Turkije

Wij delen onze kennis en ervaring. Sepers c.s. publiceert regelmatig artikelen in diverse tijdschriften en op digitale media. Actuele zaken worden in onze nieuwsbrieven onder de aandacht gebracht van belangstellenden.

Achtergronden van de wetgeving in Turkije, wetsvoorstellen in Turkije en ook praktische wetenswaardigheden worden beschreven waarbij de toepasbaarheid in het bedrijfsleven en de mens een belangrijk uitgangspunt vormt.

Lid van DBA Turkey

dutch business associationDutch Business Assocation Turkey is een breed en gekwalificeerd netwerk van professionele leidinggevende bedrijven die een band hebben met Nederland met één duidelijke missie: het bevorderen van langdurige commerciële relaties tussen Nederland en Turkije.